MASTERMIND: Online mastermind pro členy ČAUI

MASTERMIND: Online mastermind pro členy ČAUI

10. dubna @ 10:00 - 11:30

Zdarma

Pouze pro členy České asociace umělé inteligence pořádáme na Google Meet online mastermind. Jako formát jsme zvolili tzv. round-table. Jak to funguje? Účastníci se střídají po 15 minutách, během kterých má každý možnost podělit se o svůj problém a následně získat zpětnou vazbu ze strany dalších účastníků. Celkem se během 1,5 hodiny dostane na 6 lidí, ale počet účastníků celého setkání může být vyšší.

Pravidla online mastermindu

1.  Co se řekne u „round-table“, zůstává u „round-table“. Záznam nevzniká.
  2. Účastníci by měli naslouchat bez přerušování a s respektem ke každému příspěvku, i když s ním nesouhlasí.
  3. Komentáře a zpětná vazba by měly být vždy prezentovány konstruktivně a s cílem vzájemně si mezi členy ČAUI pomáhat.

Jak se registrovat a sdílet téma?

Pokud se na online mastermind jako člen chystáte, prosím zakliknout RVSP v členské sekci a do komentáře pod akci napsat, jaký problém chcete řešit. Moderátor, kterým bude Lukáš Benzl, následně vybere před začátkem 6 finálních témat.

Datum:
10. dubna
Čas:
Cena:
Zdarma

Místo konání

Online

Pořadatel

ČAUI

Chcete, aby se vaše událost objevila v kalendáři České asociace umělé inteligence? Neváhejte nás kontaktovat!