Propojujeme umělou inteligenci s lidským rozumem

Založili jsme asociaci s jediným cílem. Vytvořit jedinečnou platformu pro vzdělávání, networking, šíření informací, porozumění i hledání příležitostí, jak využívat umělou inteligenci pro lepší budoucnost. Jsme zde pro jednotlivce i velké firmy. Jsme páteř českého AI ekosystému.

rok založení asociace

firemních členů asociace

Společně dokážeme najít cestu

Od autonomních vozidel přes automatizaci rutinních úkolů až po vývoj inovativních léčebných metod.

Umělá inteligence má již nyní klíčový vliv na společnost a vytváří nové příležitosti pro budoucnost lidstva. Nicméně s těmito přínosy existují také výzvy, jako je etika AI, ochrana soukromí nebo dopady na pracovní trh. Je tedy nezbytně nutné diskutovat a regulovat využití umělé inteligence. Česká asociace umělé inteligence se zavazuje vytvářet prostředí, kde se ke slovu dostanou jak jednotlivci, tak velké firmy využívající AI ve svých produktech.

Lukáš Benzl

Ředitel České asociace umělé inteligence

„Umělá inteligence navždy změní naše životy. Nyní je pouze na nás, jestli to bude k lepšímu, nebo horšímu.“

Naše hodnoty

Fungování asociace stavíme na pevných hodnotách a jasné vizi.

Inovace

Podporujeme vývoj nových technologií, algoritmů a aplikací, které přinášejí pokrok a nové možnosti.

Etika

Klademe důraz na etické zásady při využívání umělé inteligence a minimalizaci negativních dopadů.

Spolupráce

Podporujeme konstruktivní dialog a sdílení znalostí mezi výzkumnými institucemi, firmami a veřejností.

Vzdělávání

Usiluje o prohlubování znalostí o umělé inteligenci, aby byla společnost připravena na budoucí výzvy.

Sociální prospěch

Ctíme sociální prospěch jako zásadní aspekt využívání AI. Jsme zde pro ty, kteří přinášejí pozitivní změny ve společnosti.

Výhody a služby pro členy asociace

Členům asociace poskytujeme soubor výhod a služeb, které jim pomáhají těžit z vývoje AI maximum.

Jak využívat umělou inteligenci v praxi?

Sledujeme vývoj AI technologií a učíme naše členy využívat je efektivně v praxi.

Přidejte se mezi členy

Máte nějaké dotazy? Ozvěte se Kubovi

Jakub Kubů, náš komerční ředitel, vám odpoví na libovolné dotazy týkající se vašeho členství a fungování asociace.