B.Right Advokáti

B.Right Advokáti :

B.Right Advokáti jsou členem České asociace umělé inteligence

B.Right Advokáti jsou právní firmou, která nabízí své služby s jasným cílem: řešit právní problémy tak, jak potřebujete. S bohatými zkušenostmi a mezinárodními standardy nabízejí nekomplikovaná řešení ve vysoké kvalitě za rozumnou cenu. Bez ohledu na to, zda jste firmou nebo jednotlivcem, dokážou se přizpůsobit vašemu pracovnímu stylu a potřebám, včetně komunikace v angličtině.

B.Right Advokáti pokrývají širokou škálu právních záležitostí, včetně nákupu, prodeje, vztahů s investory a dalších kritických oblastí pro podnikání. Specializací kanceláře jsou právní aspekty spojené s nemovitostmi. Bez ohledu na to, zda se jedná o jednání s protistranou nebo řešení katastrálních záležitostí, B.Right Advokáti vám nabídnou komplexní služby. Dalším zaměřením jsou právní záležitosti týkající se zaměstnanců a zaměstnavatelů, včetně odborů, platů, výpovědí a dovolených. S jejich pomocí budete mít větší jistotu, jak efektivně řešit pracovní spory a co si dát pozor v pracovní smlouvě nebo dohodě.

Poznejte tým právníků, kteří vám pomohou zvládnout právní výzvy s minimem starostí, a to s důrazem na efektivitu a spokojenost klientů. V naší asociaci se zaměřují na oblast AI ve zdravotnictví.

Právo a startupy

Nemovitosti