Bird & Bird

Bird & Bird s.r.o. :

Bird & Bird je členem České asociace umělé inteligence

Společnost Bird & Bird je mezinárodní advokátní kancelář se zaměřením na organizace pohybující se v prostředí změn technologií a digitálního světa. S více než 1200 právníky v 28 pobočkách po celé Evropě, na Středním východě a v oblasti Asie a Tichomoří je připravena poskytnout pomoc kdekoli ve světě.

Advokátní kancelář Bird & Bird poskytuje právní pomoc při vstupu na český trh, rozšiřování existujících operací, implementaci nejnovější technologie, ochraně aktiv, prosazování právních nároků a dodržování aktuální legislativy a regulačních požadavků. Její téměř 30členný tým právníků nabízí široké spektrum služeb, přičemž je znám svými mezinárodními znalostmi.

Společnost Bird & Bird je tu, aby svým klientům pomáhala dosáhnout toho, co je pro ně nejdůležitější. S ohledem na adaptaci a inovaci, potřebujete právní firmu, která bude schopna předvídat a objevovat příležitosti v oblasti změn. Potřebujete firmu, která položí správné otázky pro utváření správných cílů, a nabídne proaktivní, praktické a komerčně orientované rady, jak se tam dostat.

Právní pomoc

Konzultace