Business Media CZ

Business Media CZ :

Business Media CZ je členem České asociace umělé inteligence

Vydavatelství Business Media CZ má bohatou třicetiletou historii na českém mediálním trhu. Za tu dobu prošlo několika změnami vlastníků, a v roce 2014 se stalo součástí české skupiny investorů. Od roku 2007 nese název Business Media, což znamená důležitý milník v historii společnosti, kdy proběhla změna vlastnictví celé vydavatelské skupiny, před tím byla známa pod názvem Springer Media CZ, s. r. o.

V oblasti vydavatelství je specializováno na odborné tituly ve stavebnictví, architektuře, dopravě a průmyslu. Značnou část portfolia tvoří populární časopisy zaměřené na bydlení, auto-moto a publikace pro autoškoly. V oblasti B2B publikací se věnuje profesionálním zákazníkům a vytváří klient-specificí časopisy pro význačné společnosti. Hlavním cílem vydavatelství je šíření důkladných a aktuálních informací, které pomáhají profesionálům v jejich každodenní práci a rozšiřují jejich odborné znalosti. Dále vydavatelství nabízí také populární tituly, které osvětlují témata bydlení a motorismu a slouží širokému spektru čtenářů. Rozšiřují svou nabídku o nové zajímavé tituly, které vyplňují mezery na mediálním trhu.

Business Media CZ neomezuje svou činnost pouze na tiskové média, ale hraje důležitou roli i v elektronických médiích, kde poskytuje informace a zábavu prostřednictvím svých online portálů.

Vydavatelství

Stavebnictví