COALEDU

COALEDU :

COALEDU je členem České asociace umělé inteligence

Coaledu, z. ú., je nezisková organizace zaměřená na zvyšování povědomí o kybernetických hrozbách a poskytování nástrojů a znalostí pro ochranu jedinců, jejich dat a zařízení v digitálním světě. Zapsaný ústav si klade za cíl podporovat digitální gramotnost a bezpečnost prostřednictvím široké škály vzdělávacích programů a aktivit. Nabídka zahrnuje programovací kroužky pro žáky druhého stupně základních škol a středoškoláky, příměstské tábory s technologickým a zábavným zaměřením, pravidelné přednášky o internetové bezpečnosti pro všechny věkové kategorie, vzdělávací kurzy v oblasti IT a efektivního využití AI v každodenním životě.

Coaledu se snaží budovat digitálně gramotnou a bezpečnou společnost prostřednictvím inspirativních kurzů a aktivit, které jsou přístupné pro všechny věkové skupiny. Organizace zdůrazňuje význam vzdělávání v digitálních dovednostech jako klíčový prvek pro navigaci v současném technologicky pokročilém světě a pro přípravu jedinců na budoucí kariérní příležitosti v oblasti informačních technologií.

Coaledu je otevřená všem, kteří mají zájem o technologie, bez ohledu na jejich předchozí znalosti nebo věk. S důrazem na praktické dovednosti, bezpečnost na internetu a inovace, coaledu vytváří příležitosti pro osobní a profesní rozvoj a nabízí prostor pro setkávání nadšenců, inovátorů a průkopníků digitálního vzdělávání.

Zapojte se do iniciativ coaledu a buďte součástí komunity, která se snaží formovat budoucnost digitálního vzdělávání a bezpečnosti. Coaledu vítá každého, kdo chce rozšířit své digitální dovednosti, porozumět lepšímu zabezpečení svých osobních údajů a zařízení, nebo se jednoduše dozvědět více o možnostech, které digitální svět nabízí. Staňte se částí této vzrušující cesty a objevte, jak může být vzdělávání v digitálních dovednostech obohacující a inspirativní.

Vzdělávání

Digitální gramotnost