DataSentics

Datacruit :

DataSentics je členem České asociace umělé inteligence

DataSentics je inovativní společnost specializující se na práci s daty a umělou inteligencí. Jejich konečným cílem je vytvořit smysluplný globální dopad prostřednictvím dat a strojového učení.

Od skromných začátků v roce 2016 s pouhými třemi členy vyrostli do týmu s více než sta profesionály, kteří jsou nyní součástí nadnárodní organizace. DataSentics si udržují liberální styl řízení, který umožňuje všem členům svobodně organizovat svůj čas tak, jak nejlépe vyhovuje jejich individuálním potřebám a životním situacím. Spolupráce a vzájemné obohacování jsou klíčovými hodnotami této společnosti. V týmu se nacházejí odborníci s různými specializacemi, jako jsou matematici, vývojáři, ekonomové, fyzici, podnikatelé a psychologové, kteří jsou všichni oddáni tomu, aby si navzájem pomohli.

Ambice a touha po učení hnou DataSentics vpřed. Tato společnost přetváří teoretické koncepty do vzrušujících a praktických řešení. Pro DataSentics není umělá inteligence a strojové učení pouhými výrazy, ale představují řešení s pozitivními přínosy pro jejich klienty z různých oborů.

Business Intelligence

Počítačová vidění