MAMA AI

Lemonero :

MAMA AI je členem České asociace umělé inteligence

Mama AI je inovativní evropský technologický startup, který vznikl díky předním odborníkům s rozsáhlými mezinárodními zkušenostmi z IBM Watson laboratoře. Jejím hlavním zaměřením je poskytovat poradenství podnikům, organizacím a institucím, to vše s cílem pomáhat úspěšně zavádět umělou inteligenci do jejich provozu. Snaží se tuto transformaci provést tak, aby byla účinná a efektivní, aniž by byla nákladná nebo složitá.

Její služby zahrnují doporučení, jak začít s implementací umělé inteligence, jakým způsobem se zaměřit na to, aby zákazníci byli spokojeni, a jakým způsobem zvýšit dlouhodobou spokojenost zaměstnanců. Díky její zkušenosti s tvorbou a provozem Kubernetes aplikací je schopna pomoci s cestou do moderního cloudu, což zahrnuje nejlepší způsoby využití technologie Kubernetes a nastavení devops procesů.

Kromě poradenství poskytuje také vlastní AI řešení, která jsou šitá na míru potřebám zákazníků. Její produkty jsou mezinárodně uznávané a používají je miliony lidí po celém světě. Snaží se zrychlit a zlevnit procesy svých klientů, zvýšit jejich konkurenceschopnost a podpořit interní inovace. Nabízí špičkové hlasové asistenty, AI aplikace pro operativu a analytiku, pokročilá NLP řešení a mnoho dalších inovativních technologií.

Umělá inteligence

Hlasoví asistenti