Czechitas přichází s kurzy zaměřenými na generativní AI

Nezisková organizace Czechitas, partner České asociace umělé inteligence, přichází v rámci nabídky pro ženy s novými kurzy zaměřenými na generativní umělou inteligenci. Zájemkyně budou mít možnost poznat výhody a fascinující svět generativní AI.

AI pro všechny

Kurz AI pro všechny přináší klíčové informace o generativní AI. Jak využít technologii v byznysu pro zvýšení efektivity, pro podporu kreativity a pro snížení administrativní zátěže? Jak rychle získat povědomí o základních principech AI? Czechitas představí všechny důležité nástroje a naučí vás, jak je integrovat do vaší každodenní práce, osobního rozvoje a strategického plánování.

Generativní AI s IBM SkillsBuild

Webinář Generativní AI s IBM SkillsBuild zavede účastnice do tajů světa generativní umělé inteligence. Kurz rychle představí základní principy umělé inteligence a pomůže účastnicím získat konkurenční výhodu. Obsahem je seznámení s technickými základy generativní umělé inteligence a jazykovými modely. Všechny tyto koncepty budou přiblíženy v praxi, přímo s použitím nástrojů, jako je ChatGPT nebo Bard. Vše prakticky a rámci bezplatné vzdělávací platformy IBM SkillsBuild.

Více informací

Pokud vás některý s kurzů zaujal, neváhejte se podívat přímo na web Czechitas a sekci Datová gramotnost a AI, kde se dozvíte více informací.