Dnes slavíme první narozeniny a první číslo magazínu AI EKOSYSTÉM!

Dne 4. září 2024 slavíme přesně jeden rok od ostrého startu naší asociace. Místo běžné ročenky jsme se však rozhodli vydat první číslo unikátního magazínu AI EKOSYSTÉM, který si nyní můžete přečíst zcela zdarma!

Představujeme magazín AI EKOSYSTÉM

Náš magazín AI EKOSYSTÉM budeme vydávat zdarma vždy na podzim a na jaře. Hlavně v elektronické podobě a v omezeném počtu také jako fyzický výtisk, přičemž první číslo vychází v omezeném množství 1000 kusů. Výtisky budeme zasílat do vybraných firem a partnerům + rozdávat návštěvníkům AI hubu v rámci akce mesic.ai. A co na vás v čísle 1 čeká?

• Rozhovor s Alžbětou Solarczyk Krausovou
  • Článek o vzniku mesic.ai
  • Případová studie od Gauss Algorithmic a THIMM
  • První verze mapy českého AI ekosystému
  • Rozhovor s prezidentem CIAIFF
  • Článek o IP scanu

Tak neváhejte vrhnout se do listování níže nebo si první číslo stáhněte v PDF zdarma právě teď! Doufáme, že v něm najdete jak inspiraci, tak praktické informace.

Přece jen jste na čísla?

Pokud vás přece jen zajímají čísla a statistiky, pár jich pro vás máme!

• Aktuálně má asociace více než 220 firemních členů
  • Za posledních 12 měsíců jsme pořádali či pomáhali pořádat přes 80 akcí od webinářů po odborné konference
  • V médiích bylo asociace za posledních 12 měsíců zmíněna více než 200x
  • Na naší primární sociální síti LinkedIn nás sleduje přes 11 tisíc lidí
  • Pomohli jsme více než 100 studentům s jejich školní prací či jinou aktivitou v kontextu AI

Takto pouze ve zkratce, protože jsme přesvědčeni o tom, že větší smysl dává hledět vpřed, než se ohlížet za tím, co bylo. Mnohokrát děkujeme za veškerou důvěru a podporu. Nesmírně si vážíme energie a času, který asociaci věnujete, ať už patříte mezi členy, nebo vás jen baví sledovat novinky ohledně rozvoje umělé inteligence v České republice.